Test produktu - EcoPro podložka na jogu

Pohyb je v mojom živote poslaním a misiou, ale bez preháňania môžem povedať, že pohyb je pre mňa životom. Ráno, po prebudení je prvé, že si rozložím podložku a vykonám svoju každodennú rutinu. Počas dňa si to zopakujem ešte dva, alebo tri razy – podložku si rozložím a zložím – využívam ju intenzívne.

Okrem svojich online cvičení často poskytujem lekcie jogy a rôznych cvičení na rôznych miestach a rôznym záujemcom. Tieto cvičenia prebiehajú v miestnostiach s rôznymi podmienkami, preto som potrebovala podložku, ktorá veľa vydrží a dobre sa prispôsobuje a na ktorú sa môžem maximálne spoľahnúť.

Pred niekoľkými mesiacmi som sa vďaka Fabulo.sk dostala ku kaučukovej podložke EcoPro od výrobcu Bodhi. Všetky predtým kupované podložky boli značky Bodhi, túto značku som už poznala a používala s maximálnou spokojnosťou.

Po rozbalení som ju okamžite vyskúšala. Vložila som ju do môjho obľúbeného vaku na podložku a odvtedy som ju brávala všade, keď som išla cvičiť jogu. Ako maniačka na fialovú farbu som sa tešila, že k fialovému vaku som si našla farebne ladiacu podložku - a takto bola rodinná harmónia dokonalá :).

Pri tomto produkte je vzťah vonkajšieho a vnútorného vzhľadu na rozdiel od obvyklého v opačnom pomere. Na pohľad sa zdá, že sa jedná o jednoduchú, ekonomicky výhodnú podložku, ktorú charakterizuje jednoduchá forma. Je bez vzoru, hrúbka produktu sa na prvý pohľad zdá byť nedostatočná a vôňa je zo začiatku príliš osobitná. Svojou jednoduchosťou sa však výborne prispôsobuje akémukoľvek druhu odevu, nemusím sa obliekať podľa štýlu podložky. Materiál je kvalitný a na dotyk príjemný, bez akéhokoľvek nepríjemného pocitu, aj keď kaučuk nepatrí k mojim obľúbeným vôňam - tá sa inak za niekoľko týždňov stratí (nie tak, ako pri iných umelohmotných podložkách čínskeho pôvodu), a prevezme vôňu prostredia.

Podložka na jogu EcoPro je omnoho ľahšia, ako podložka z takisto prírodného materiálu juty, neťahá sa a má omnoho lepšiu priľnavosť, je stabilnejšia. V porovnaní s inou podložkou z umelej hmoty tento druh používam s kludným svedomím, lebo dodáva úplne prirodzený pocit. Okrem toho, povrch sa jednoducho udržiava a ľahko sa čistí.

Že aké je používať ju každý deň? Veď to je podstatné, fantastické(!) - Je iná, ako podložky, ktoré som doteraz vyskúšala. Každý cvik dokážem predviesť bezpečne, ako keby sa ma držala - ani raz som sa nepošmykla, ani pri prevádzaní cviku na maximálnej úrovni. Pomenovanie EcoPro je skutočne zaslúžené. Som rada, že som si pre seba našla dokonalú podložku na jogu.

bodhi-asana-brick-tehlicka-na-jogu-test-produktu-avatar-mindennapi-torna

Autor:
Vera Vörös
fyzioterapeut