Medený pohár Bodhi, 2ks

Kód: MEDPOHAR/FLOW MEDPOHAR/DIAM MEDPOHAR/ORN Zvoľte variant
€15,90 €13,25 bez DPH
Skladom (dod. do 24h) (>10 ks) Skladom (dod. do 24h) (7 ks) Skladom (dod. do 24h) (>10 ks) Zvoľte variant
Motív
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Môžeme doručiť do:
3.4.2024 3.4.2024 3.4.2024 Zvoľte variant

Pitie z medeného pohárapozitívne účinky na organizmus a je ekologickou náhradou plastových fliaš.

Detailné informácie

Podrobný popis

V ajurvéde sa medené poháre používajú tak, že sa večer naplnia čistou studenou vodou a ráno sa voda vypije. Pitie z medeného pohára má priaznivý vplyv na imunitný systém, spomaľuje starnutie, podporuje činnosť mozgu a disponuje antioxidačnými účinkami. To znamená, že aj takou maličkosťou, ako je pitie vody z medených pohárov, môžete posilniť svoje zdravie.

Medzi benefity medených pohárov patrí aj ekologickosť, ľahkosť a odolnosť. Ak chcete urobiť niečo pre svoje zdravie i prírodu a neviete, kde začať, pitie vody z medených pohárov je skvelou voľbou.

Ako sa o pohár z medi starať?

Vhodné je pravidelné oplachovanie teplou vodou. Pre dôkladné vyčistenie možno do teplej vody pridať kvapku tekutého mydla a následne opláchnuť. Meď postupom času oxiduje, čo môže viesť k zmene farby vo vnútri aj vonku. Ide o prirodzený proces. Vzniknutá patina je zdravotne nezávadná a nemá negatívny vplyv na kvalitu pitnej vody. Na odstránenie patiny stačí na plátok citróna dať štipku soli, prášok do pečiva alebo malé množstvo octu a jemne ním potrieť povrch pohára na pitie. Zmes prirodzene odstráni patinu. Následne sa pohár opláchne čistou vodou a osuší utierkou. Pri čistení postupujte opatrne, aby sa medený pohár nepoškodil. Nie je vhodné umývanie v umývačke riadu.

Eko pohár Bodhi je určený na pitie čistej, neperlivej a studenej vody.

Parametre:

  • Objem: 250 ml
  • Obsah balenia: 2 kusy

Dodatočné parametre

Kategória: Medené fľase a poháre
Záruka: 2 roky
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevypĺňajte toto pole:
5
TP Avatar autora | 24.8.2023
Veľmi pekné a kvalitné spracovanie

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: