Tipy na darčeky pre milovníkov zdravého životného štýlu

Hľadáte vhodný darček pre fanúšika zdravého životného štýlu? Milovníci jogy a športu sú najradšej obdarovaní vecami, ktoré im prispejú ku zdraviu. Ako potešiť svojich priateľov a rodinu?

Nájsť perfektný darček v širokej ponuke jogamatiek, difuzérov a ďalších produktov pre športových nadšencov sa môže zdať ako náročná úloha. Športovci sa starajú o svoje zdravie, a k tomu je často potreba nejaké príslušenstvo. Darčeky na vylepšenie zdravého režimu alebo nové pomôcky na vyskúšanie tvoria veľkú časť trhu, a preto vám dáme tie najlepšie tipy, ako svojich blízkych obdarovať skutočne hodnotným darčekom.

Darčeky pre milovníkov jogy

Ak máte vo svojom okolí obľúbencov jogy, určite ste počuli, že kvalitná podložka z prírodných materiálov je na nezaplatenie. Vedeli ste, že prírodný kaučuk je ideálny materiál na jogamatku? Vyberte si podložku na jogu z množstva farebných kombinácií BODHI ECOPRO a umožnite svojim blízkym dosahovať nirvánu v úplnom pohodlí a bez šmýkania. Chcete podložku aj s motívom? BODHI PHOENIX podložka má krásny lotosový kvet v ružovej farbe, ktorý športovcom vyčarí úsmev v každej polohe.

Máte v okolí už experta? V tom prípade mu dodajte inšpiráciu na nový level – darček na aerojogu.

Stále váhate? Doprajte svojim blízkym dokonalý pocit natiahnutého tela. Jogové kolesá pomáhajú nielen pri náročnejších pozíciách, ale dokážu aj príjemne natiahnuť každý sval. Jogové koleso je tiež skvelý darček pre ľudí so sedavou prácou a bolesťami chrbtice.

Darujte večnú mladosť

Nezáleží na veku, každá (nielen) žena chce byť krásna a vitálna. My na to máme tajnú zbraň – redukuje vrásky, póry i tmavé kruhy pod očami, uvoľňuje pleť, dodáva pokožke mladosť, energiu a vitalitu a celkovo zlepšuje cirkuláciu. Je to masážny valček na tvár! Ruženín krásne spevňuje pleť, jadeit zase zabezpečí jej dlhovekosť.

Darčeky na relax po náročnom dni

Poznáte ten pocit, keď sa vrátite domov po ťažkom pracovnom dni? Doprajte svojim blízkym skutočný relax a kúpte im darček, ktorý pohladí všetky zmysly. Sila aromaterapie je známa od nepamäti. Naše ultrazvukové aróma difuzéry prečistia a dezinfikujú vzduch, a teda uľahčujú dýchanie a často aj zmierňujú alergické reakcie.

Okrem vkusného doplnku do bytu teda získate aj zdravotné benefity. Stačí si vybrať jeden z esenciálnych olejov a použiť ho na to, čo potrebujete. Či už psychické problémy, relax, posilniť imunitný systém alebo podporiť metabolizmus. Vysokofrekvenčné ultrazvukové elektrické vibrácie rozložia éterické oleje na jemnú hmlu.

Na výber máte moderný dizajn v rôznych podobách. Vybrať si môžete podľa veľkosti, LED svetla, vlastností alebo vašej sympatie.

Lacnejšie darčeky s veľkou hodnotou

Máte menší rozpočet, ale chcete svojich blízkych obdarovať niečím skutočne hodnotným? V dnešnej uponáhľanej dobe veľká časť dospelých zabúda oddychovať. Pripomeňte svojim blízkym, že majú nárok na odpočinok a spríjemnite im relaxačné chvíľky napríklad aromatickou soľou do kúpeľa.

Potešte ťažko pracujúcich

Sedavá práca v kancelárii dáva z dlhodobého hľadiska telu naozaj zabrať. Športovci často cítia, ako im dlhé sedenie ubližuje a hľadajú spôsob, ako telu uľaviť. Chcete im pomôcť a zároveň ich potešiť? Vyskúšajte napríklad rôzne alternatívy stoličkyergonomická kľakačka Flonet podporuje správne držanie tela pri sedení, ergonomická kľakačka Kilian zase zmierňuje bolesti chrbticebalančná kľakačka Renar dokonca bráni tŕpnutiu končatín.

Hľadáte malý a prenosný darček? V tom prípade balančná podložka Sissel je do kancelárskej práce ako stvorená! Zlepšite najbližším rovnováhu, koordináciu a krvný obeh. A máte rovno darček 2 v 1. Podložka funguje ako podsedák, tak ako masáž na chodidlá.

Nech už si vyberiete akýkoľvek darček pre ňu či pre neho, s naším výberom produktov pre fanúšikov zdravého životného štýlu nič nepokazíte. Urobte radosť svojim blízkym a darujte im zdravie a kvalitu života. Nič cennejšie neexistuje.