Test produktu - PRÁNA Comfort Memory vankúš

Existuje veľmi jednoduchá liečebná pomôcka, ktorú používame už od praveku a tou je vankúš. Pre väčšinu ľudí je každodenným partnerom pri spánku, pričom slúži na zabezpečenie oddychu a pohodlia.

Pre časté používanie má veľký význam, akú kvalitu si vyberieme. Úroveň lacného produktu (kópie) nikdy nedosahuje úroveň testovaných produktov, navrhnutých renomovanými výrobcami, v mnohých prípadoch viac škodia, ako pomáhajú. Ponuka je obrovská - všetko sa dá kúpiť kdekoľvek a kedykoľvek. Široká ponuka rozmerov a výplňových materiálov umožňujú rôzne spôsoby využitia podušiek, preto je dôležité dbať na výber správnej funkcie.

Prána vankúš z pamäťovej peny, je novým kúskom v mojej domácej zbierke a myslím si, že už nemusím ďalej hľadať - našla som tú kvalitatívnu funkciu, ktorú už v budúcnosti nemusím meniť. V internetovom obchode je široký výber rozmerov, z ktorých vyzdvihujem práve podušku s rozmermi 30x40 cm, pretože je malá a prispôsobivá.

Presvedčila som sa, že menej aj tento krát znamená viac, veď už aj samo o sebe, alebo ako doplnok k vankúšu s väčšími rozmermi poskytuje dokonalé podopretie. Je prispôsobivá v polohe ležmo na chrbte, na bruchu, na boku aj po sediačky. Výborne prilieha ku krížom, krku, alebo si ju môžete vložiť pod kolená či medzi kolená, po ležiačky na boku, pre zníženie povrchového tlaku, alebo svalového či kĺbového napätia.

Poduška je skvelým partnerom pre dospelých, aj deti. Je mimoriadne ľahká, nezaberie veľké miesto a preto je výborným tichým partnerom aj na cesty. Starostlivosť o Vaše telo sa Vám vráti viacnásobne.

bodhi-asana-brick-tehlicka-na-jogu-test-produktu-avatar-mindennapi-torna

Autor:
Vera Vörös
fyzioterapeut