Test produktu - Dobi sa akupresúrnym matracom!

Na prvý pohľad ma trochu vystrašilo vedomie, aby som svoj čas relaxácie strávila na pichľavom lôžku. Môj postoj sa rýchlo zmenil, bola som príjemne sklamaná pomôckou od Bodhi - pôsobenie bolo takmer okamžité, príjemne mravčiace osvieženie.

V tradičnej čínskej medicíne mala akupresúra vždy prioritné miesto. Odpradávna sa účinne používa niekoľko metód a techník tak, že pre nezainteresovaného by sa to mohlo javiť ako mučenie alebo samopoškodzovanie. Liečivé ihly, hroty, pichliače atď. sú jemne opracované nástroje, pri výrobe ktorých sa snažia minimalizovať "šok" pôsobiaci na naše telo, pričom účinky zostávajú nezmenené. U tejto podložky nám husté výčnelky, ich usporiadanie a dostatočný priestor na pohyb nad molitanovou výplňou zaručujú jemný dotyk s povrchom.

Aj keď sa ležanie na podložke môže javiť ako pasívne (jej pôsobením sa zvyšuje cirkulácia), predsa dôkladne prepracuje reflexné body nášho tela, energetické polia a navyše regeneruje naše svaly po výdatnom cvičení alebo tréningu.
Prvé minúty strávené na podložke sú o naladení. Postupne sa vytvorí do vnútra zameraná pozornosť sama na seba - automaticky vylúčime okolitý vonkajší svet.
Následné reakcie vymiznú; žiadne otáčanie, žiadne čítanie alebo sledovanie pohyblivých obrázkov, atď. Sústreďujem sa len na seba(!), veď hroty predsa len máličko pichajú - preto podložka ponúka výnimočnú príležitosť na strávenie "môjho času".

A čo konkrétne ponúka pre nás?
Mnoho stoviek hrotov neustále stimuluje naše energetické dráhy, akupresúrne body, cievy, nervy. Neustálou stimuláciou sa zrýchli náš krvný obeh - zvýši sa aj aktivita kapilárnych ciev, zlepší sa funkcia orgánov, svaly sa uvoľnia, zníži sa prípadná bolesť svalov a zrevitalizuje sa naše telo.
V konečnom dôsledu sme si oddýchli s extra výhodami!

Produkt je možné prenášať a skladovať v praktickej taštičke. Tenká molitanová výstelka zjemňuje povrch, z ktorej je možné poťah stiahnuť a dokonca aj oprať.

bodhi-asana-brick-tehlicka-na-jogu-test-produktu-avatar-mindennapi-torna

Autor:
Vera Vörös
fyzioterapeut