Fabulo sa zúčastnilo výstavy Beauty Forum Budapešť 2022

Výstava Beauty Forum oslávila tento rok 30. výročie svojho vzniku. V dňoch 4. a 5. novembra 2022 sa v budapeštianskom nákupnom centre Lurdy Ház opäť zišiel kozmetický priemysel. Návštevníci sa mohli zúčastniť prednášok, prezentácií a workshopov, ako aj spoznať produkty, inovácie a novinky vystavovateľov.

Aj Fabulo bolo jedným z viac ako 80 vystavovateľov dvojdňového podujatia, ktorí sa prezentovali v takých témach ako je ošetrenie tváre, prírodná a bio kozmetika, diagnostika pleti, depilácia, telové ošetrenia, nábytok do salónov - aby sme vymenovali aspoň niektoré.

S napätím sme očakávali najväčšiu profesionálnu udalosť v kozmetickom priemysle, keďže to bolo prvýkrát po dlhom čase, kedy sme mali možnosť zúčastniť sa tak veľkolepej odbornej výstavy a veľtrhu. Náš 5-členný tím sprevádzalo do Budapešti 11 kolegov - kozmetičiek, masérov a masérok. Záujemcom poskytli bezplatné ukážkové ošetrenia.

Bolo pre nás veľkým potešením, že sme sa s klientmi mohli po dlhom čase opäť stretnúť aj inak, než len v online priestore. Väčšinu návštevníkov nášho stánku tvorili skúsení profesionáli, ale aj začiatočníci a študenti kurzov z oblasti kozmetológie. Študentov a začiatočníkov najviac zaujali produkty, tvoriace základnú výbavu salónov. Odborníkov, ktorí sa profesii venujú už niekoľko rokov, zaujali hlavne profesionálne kozmetické a masážne stroje a boli zvedaví na nové technológie.

Pre návštevníkov sme si pripravili aj súťaž a rôzne zľavové kupóny. Spomedzi tých, ktorí vyplnili náš dotazník, vyžrebujeme koncom novembra hodnotné darčeky.

Tento víkend však nebol však len o odborných diskusiách a prezentácii produktov. Po obidva dni si mohli prítomní vyskúšať rôzne masáže, kozmetické procedúry a osviežiť sa.

Dovoľte nám v krátkosti predstaviť tých fantastických profesionálov, ktorí sa rozhodli pripojiť k tímu Fabulo, aby svojimi bezplatnými procedúrami poskytli pár relaxačných a liečivých minút našim návštevníkom. My sme im za to veľmi vďační.

  • Szilvia Nagy, ošetrovanie tváre a tela
  • Pál Szabó, terapeutická masáž
  • Mária Etele, švédska-thajská masáž
  • Barbara Németh, švédska masáž
  • Éva Mester, masáž lávovými kameňmi
  • Gabriella Szalai, masáž chodidiel a hlavy
  • Péter Galambosi, masáž na stoličke, masáž hlavy, pohodu zlepšujúca švédska osviežujúca masáž
  • Enikő Sólyom, thajská masáž, terapia mäkkých tkanív
  • Ági Lénárt, maderoterapia , liečebná masáž
  • Réka Kardon, tradičná thajská a olejová masáž
  • Sándor Nagy, rýchla masáž

Všetci naši maséri a kozmetičky sa tešili veľkej obľube, no azda najviac fanúšikov si získal masér a inštruktor Sándor Nagy. Kto si vyskúšal jeho veľkolepú procedúru, odchádzal od stánku Fabulo takmer ako znovuzrodení.

Z darov návštevníkov výmenou za osvieženie sa vyzbierala suma, ktorú sme v plnej výške poukázali Mosoly Alapítvány (Nadácia Úsmev), pomáhajúcej deťom. Aj touto cestou by sme sa chceli poďakovať všetkým sponzorom!

Je pre nás cťou, že sme aj my mohli byť súčasťou tejto akcie. Mohli sme sa stretnúť s našimi pravidelne sa vracajúcimi zákazníkmi a aj profesionálmi, ktorí sa s nami podelili o svoje radosti i starosti pri svojej práci a s tým, čo ich motivuje pokračovať ďalej. Všetci majú totiž za sebou ťažké obdobie.

Konečne sme sa s nimi mohli aj osobne porozprávať o tom, v čom by sme sa podľa nich mohli ešte zlepšovať, akými novinkami by sme mohli rozšíriť náš sortiment a to všetko s cieľom, aby mohli svojim klientom aj naďalej poskytovať plnohodnotné služby.

Tieto dva dni sa niesli v skutočne dobrej nálade, mohli sme trochu pozabudnúť na vlastné trápenia, porozprávali sme sa, smiali sa a naučili sa nové veci. Dúfame, že o rok sa v nákupnom centre Lurdy Ház zíde aspoň také množstvo usmievavých ľudí, hladných po nových poznatkoch, ako tento rok.
Vidíme sa aj budúci rok! :)

Fabulo

Autor: Kriszta Koday
Fabulo.sk