10 najlepších darčekov pre maséra

Vianoce sa blížia s nimi aj každoročná nočná mora v podobe hľadania toho správneho darčeka. Pokiaľ ale máte vlastného osobného maséra alebo je masérom váš blízky, ponúkame vám 10 TOP možností, ktorými rozhodne nič nepokazíte. A nebudú to iba klasické gély, krémy či oleje.


Toto sú tie najlepšie darčeky pre masérov!

1. Ohrievač lávových kameňov

Lávové kamene patria k obľúbeným pomôckam masérov a masérok. A nielen to – obľúbené sú aj u ich klientov a ponúkať túto službu je vítaným bonusom. Ohrievač lávových kameňov Fabulo Optima Set je ideálnou možnosťou, ako tieto lávové kamene udržať vždy pripravené a je aj darčekom, ktorý ocení každý masér.

2. Kufríkový ohrievač

A čo, ak váš masér chodí za zákazníkmi domov a napriek tomu im chce dopriať relax v podobe lávových kameňov? Nevadí – kufríkový ohrievač Clap Tzu je skvelým a mobilným riešením, vďaka ktorému si budú môcť túto procedúru zákazníci vychutnať aj u nich doma!clap_tzu_kufrik

3. Vákuové masážne banky

Vákuové masážne banky pôsobia na krvný obeh, čo aktivuje proces detoxikácie organizmu. Bankovanie výrazne napomáha prekrveniu a odstráneniu bolesti stuhnutého svalstva. Vákuové masážne banky sú vhodné tiež k zlepšeniu lymfatického toku a na odbúravanie celulitídy. Vysatím vzduchu z banky sa vytvorí podtlak, koža a mäkké tkanivá sa tak dvihnú.

4. Masážne lávové kamene

Nesmieme ale zabudnúť na to najdôležitejšie – lávové kamene. Ohrievače sú super, ale bez lávových kameňov sú zbytočné. Masážne lávové kamene Fabulo prichádzajú na pomoc v rôznych veľkostiach a tvaroch, od najmenších až po tie veľké v celkovom počte až 64 kusov. A ak chcete spojiť príjemné s užitočným, svojho maséra rovno obdarujte lávovými kameňmi a aj ohrievačom!

5. Vibračná masážna pištoľ

Vibračné masážne pištole sa tešia rastúcej popularite a často sa stáva, že si takúto masáž pýtajú aj sami zákazníci. Aby maséra takáto požiadavka nevystrašila, vibračná masážna pištoľ Hi5 Nova bude perfektným pomocníkom - vždy poruke.

6. Vibračná masážna pištoľ Mini

Aj vibračná pištoľ môže byť ľahko prenosná a použiteľná prakticky kdekoľvek. Vibračná masážna pištoľ Hi5 Bruning Mini je flexibilnou voľbou, ktorá jednoducho rozšíri služby ponúkané vašim masérom. Takúto vibračnú masáž si tak v pokoji môžete užívať aj u seba doma! Skvelý darček, no nie?

7. Elektrická vyhrievacia podložka na masážny stôl

S masážou ide ruka v ruke aj teplo. Spájame si ho s relaxom a naozajstným pohodlím. Elektrická vyhrievacia podložka na masážny stôl ponúkne zákazníkom maséra nezabudnuteľný oddych a ešte viac umocní zážitok zo samotnej masáže. Ak hľadáte ideálnu kombináciu ceny a kvality, práve ste ju našiel!

8. Ohrievač masážnych olejov

Aká by to bola masáž bez olejov? A čo keby sú tieto oleje ešte k tomu príjemne teplé? Ohrievač masážnych olejov udrží masážne oleje v dokonalej teplote k tomu, aby zákazník zažil bezchybnú masáž – presne takú, po ktorej túži. Týchto olejov nikdy nie je dosť, a tak je ohrievač ako darček strelou do čierneho.

9. Bambusové tyče na masáž

Nevšedná masáž v podobe bambusových masážnych tyčí prekvapí nielen masérov, ale aj ich klientov. Tieto bambusové tyče na masáž tak poskytnú vášmu obľúbenému masérovi nové obzory a vy možno zažijete nevšedný oddych, ktorý však rozhodne budete milovať. Vieme, že takýto darček váš masér rozhodne nebude čakať!

10. Lebka človeka

Zákazníci masérov si často pýtajú masáž hlavy. Je príjemná, účinná a mnohí pri nej dokonca zaspia. Trojdielny model lebky človeka masérovi pravdepodobne v zlepšení svojich masérskych zručností nemusí pomôcť. Však v momentálnej často meniacej sa pandemickej situácií môže masér využiť lebku na napodobnenie najznámejšej repliky z Hamleta "Byť, či nebyť" alebo vo verzií týchto dní "Otvoriť, či neotvoriť prevádzku". Skúste si len predstaviť ten pohľad obdarovaného!